DAN  MALICA    KOSILO
Ponedeljek
31. 1.
Mlečni riž7
Koruzni vaflji
Banana
Goveji zrezki v omaki1
Kruhova rulada/cmoki1,3,7,9,sled.8,11
Kitajsko zelje s krompirjem 12
Torek  
1. 2.  
Mlečni rogljiček1,7
Sveža skuta s sadjem7
Kostna juha z zakuho 1,3,9
Paniran puranji zrezek 1,3
Ajdova solata z zelenjavo (paradižnik, paprika, por, koruza)  
Sreda  
2. 2.  
Polnozrnata bombetka1
Kuhan pršut
Olive
Sadni čaj z limono
Korenčkova juha z jajčko 3,9
Krompirjeva musaka 3,7
Solata s koruzo 12
Četrtek  
3. 2.  
Graham kruh1
Nutella7,6,8
Mleko7
Jabolko
Bujta repa 1
Kajzerica 1
Puding s sadnim prelivom 1,7  
Petek  
4. 2.
Štručka s sirom in šunko1,7
Sadni čaj z medom in limono
Mandarina  
Česnova juha1,7
Pečena postrv v koruzni skorjici
Dušeni riž z zelenjavo
Mešana solata 12

* lokalna proizvodnja

EKO ekološka vzreja

ŠSZ sadje ali zelenjava iz EU šolske sheme

Učencem je ves čas na razpolago pitna voda.

Legenda alergenov k jedilniku

1. Žita, ki vsebujejo gluten (pšenica, rž, ječmen, oves, pira, kamut ali njihove križane vrste in proizvodi iz njih); 2. raki in proizvodi iz njih; 3. jajca in proizvodi iz njih; 4. ribe in proizvodi iz njih;  5. arašidi in proizvodi iz njih; 6. zrnje soje in proizvodi iz njega; 7. mleko in mlečni proizvodi z vsebnostjo laktoze; 8. oreški (mandlji, lešniki , orehi , indijski oreščki, ameriški orehi, brazilski oreščki, pistacija, makadamija ali orehi Queensland ter proizvodi iz njih); 9. listna zelena in proizvodi iz nje; 10. gorčično seme in proizvodi iz njega; 11. sezamovo seme in proizvodi iz njega; 12. žveplov dioksid in sulfiti v koncentraciji več kot 10 mg/kg ali 10 mg/I glede na skupni SO₂ ;13. volčji bob in proizvodi iz njega; 14. mehkužci in proizvodi iz njih.

Sled. – alergeni v sledovih

(Skupno 335 obiskov, današnjih obiskov 1)